Rólunk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Üdvözlöm!

A HAJDÚ-PALACE Ingatlanközvetítő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. megújult honlapját látja.

Kínálunk kisebb, nagyobb értékű eladó ingatlanokat, lakásokat, családi házakat, vendégházakat, üzleti ingatlanokat beépíthető ingatlanokat.

 

Munkánk alapvetően az értékbecslésre épül, eladó ingatlan kínálatunk részletes leírással, az értéknövelő szempontok figyelembe vételével, a pontos információk közlésével történik.
Az ingatlan helyének meghatározása szempontjából, mindig a település központját, a helyi polgármesteri hivatalt, vagy a település kiemelkedő turisztikai – természeti, vagy épített értékét és az attól való távolságot jelöljük meg.

Képi bemutatásunkban is törekszünk a részletességre. Sok képpel hirdetjük az ingatlanokat, korrekt bemutatást végzünk.

Célunk egy minőségi ingatlanközvetítői vállalkozás folyamatos fenntartása hosszútávon, ügyfeleink megelégedésére.
Melyhez elengedhetetlen a szakértelem, az épületek szeretete, építési technológiák múltbeli és napjaink által alkalmazott ismerete, az ügyfeleink tisztelete, és az emberi élethelyzetek ismerete is.

Így minden életkorban, élethelyzetben vannak célok, tervek a megtakarítások helyes befektetésére, a magunk és családunk kényelmére. Gazdasági helyzetünk időnként az ingatlanunk áruba bocsátását, más helyzetekben viszont pont ellentétesen befektetéseink ingatlanban történő értékállóságára teszünk kísérletet.

Ha Ön annyira elfoglalt, hogy nem akar napokat, heteket böngészni ingatlan portálokon és egy ingatlanközvetítő céggel akar csak kapcsolatban állni, akkor mi szívesen vállaljuk az Ön elképzeléséhez legközelebb álló ingatlan felkutatását.

Készséggel állunk működési területünkön minden ügyfelünkhöz/leendő ügyfelünkhöz.

Tisztelt látogatónk!

Véleménye fontos a számunkra, ezért kérjük, főoldalunk alsó menüjében értékelje 0-5 skálán a munkánkat!
Mennyire elégedett a (az új weboldalunkkal, telefon hívásával kapcsolatos válaszadásunkra; személyes fölkeresésekor  információ adásra; ingatlan bemutatásunkkal; vásárlás körében a munkánkkal)
Szerzett tapasztalatai alapján mennyire valószínű ajánlana bennünket ismeretségi körében?
Előre is köszönjük!

Jó böngészést kívánunk!

Szűcs Istvánné
ügyvezető
+36 70 318 57 77

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Compare

Enter your keyword