Rólunk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Üdvözlöm!

A HAJDÚ-PALACE Ingatlanközvetítő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. megújult honlapját látja.

Kínálunk kisebb, nagyobb értékű eladó ingatlanokat, lakásokat, családi házakat, vendégházakat, üzleti ingatlanokat beépíthető ingatlanokat.

Visszatérő látogatóinknak is van újdonságunk.
Eladó ügyfeleknek – akik nem kívánnak ingatlanközvetítőt megbízni – eladók e-projektje címmel menüt indítunk. Hamarosan indítjuk.

Vásárlói szándékkal érdeklődő látogatóinknak szintén több újdonsággal szolgálunk. A nagy értékű ingatlanok, vendégházak, családi házak videó formátumban is elérhetőek, melyek az oldalukon található linkekről YouTube oldalra navigálnak és kényelmes fotelból, kellemes dallamokkal, kávészünetnyi időre megtekinthetik  az aktuális kínálatunkat. Oldalunk itt érhető el: https://www.youtube.com/channel/UCRI7JrQ3DAWmzqJvqxm59SQ

De a leírásunk első sora ha aktív az adott ingatlannál, akkor onnan megnézhetik a videót. Így a leírás elolvasása után  egyből láthatják, melyik az az ingatlan, illetve milyen ár, az irányár.

Munkánk alapvetően az értékbecslésre épül, eladó ingatlan kínálatunk részletes leírással, az értéknövelő szempontok figyelembe vételével, a pontos információk közlésével történik.
Az ingatlan helyének meghatározása szempontjából, mindig a település központját, a helyi polgármesteri hivatalt, vagy a település kiemelkedő turisztikai – természeti, vagy épített értékét és az attól való távolságot jelöljük meg.
Eladók e-projektje menü alatt az eladó ügyfelekre  van bízva a cím megjelenítés, mely ingatlanuk saját maguk menedzselik és elérhetőségi adataik honlapunkon maguk adják meg.

Képi bemutatásunkban is törekszünk a részletességre. Sok képpel hirdetjük az ingatlanokat, korrekt bemutatást végzünk.

Célunk egy minőségi ingatlanközvetítői vállalkozás folyamatos fenntartása hosszútávon, ügyfeleink megelégedésére.
Melyhez elengedhetetlen a szakértelem, az épületek szeretete, építési technológiák múltbeli és napjaink által alkalmazott ismerete, az ügyfeleink tisztelete, és az emberi élethelyzetek ismerete is.

Így minden életkorban, élethelyzetben vannak célok, tervek a megtakarítások helyes befektetésére, a magunk és családunk kényelmére. Gazdasági helyzetünk időnként az ingatlanunk áruba bocsátását, más helyzetekben viszont pont ellentétesen befektetéseink ingatlanban történő értékállóságára teszünk kísérletet.

Ha Ön annyira elfoglalt, hogy nem akar napokat, heteket böngészni ingatlan portálokon és egy ingatlanközvetítő céggel akar csak kapcsolatban állni, akkor mi szívesen vállaljuk az Ön elképzeléséhez legközelebb álló ingatlan felkutatását.

Készséggel állunk működési területünkön minden ügyfelünkhöz/leendő ügyfelünkhöz.

Regisztráljon! Mentse el a kedvenc ingatlanát, hogy legközelebb hamar megtalálja.

Tisztelt látogatónk!

Véleménye fontos a számunkra, ezért kérjük, főoldalunk alsó menüjében értékelje 0-5 skálán a munkánkat!
Mennyire elégedett a (az új weboldalunkkal, telefon hívásával kapcsolatos válaszadásunkra; személyes fölkeresésekor  információ adásra; ingatlan bemutatásunkkal; vásárlás körében a munkánkkal)
Szerzett tapasztalatai alapján mennyire valószínű ajánlana bennünket ismeretségi körében?
Előre is köszönjük!

Jó böngészést kívánunk!

Szűcs Istvánné
ügyvezető
+36 70 318 57 77

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Összehasonlítás

Enter your keyword